těsnící vlákno Tangit UNI - LOCK - 180m

Kód: D127A
351 Kč / ks 290 Kč bez DPH
Skladem (20 ks)
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Těsnicí vlákno Tangit UNI-LOCK je určené pro těsnění kovových i plastových závitů do maximálního vnějšího průměru 6“, pro připojení výpustných kohoutků a odboček potrubí a instalaci potrubí stlačeného vzduchu. Velmi snadno utěsní potrubí na pitnou i odpadní vodu, plyn, tlakový vzduch, průmyslové oleje i LPG.

Tangit UNI-LOCK je certifikován pro aplikaci ve styku s pitnou vodou. Odolává teplotám od -20°C do +130 °C a tlaku až 16 barů. Má schválené použití pro plyny I., II., III. třídy bez omezení, horkou vodu podle EN 751-2 a DIN 30660 prostřednictvím DVGW. Umožňuje rychlé nastavení výpustných kohoutků a okamžité utěsnění potrubí vody, plynu a stlačeného vzduchu.

S Tangitem UNI-LOCK dosáhnete až o 55 % nižších nákladů, navíc je až o 45 % rychlejší než konopné těsnění (podle časové studie REFA).Výhodou oproti konopí je rychlé použití, snadná a velmi jednoduchá aplikace a čistá práce. Vlákno není třeba nijak připravovat, po vytažení je ihned připravené, snadno se aplikuje a těsní okamžitě. Navíc umožňuje dodatečnou korekci závitu. Spolehlivě nahradí konopné vlákno a PTFE pásky. Jedno balení Tangit UNI-LOCK nahrazuje přibližně 20 rolí Teflon? pásky.

Usnadněte si práci s profesionálem, těsnicím vláknem Tangit UNI-LOCK.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: